ΒΙΟΣΑΛ
https://www.viosal.gr/el/

Η ΒΙΟΣΑΛ άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο της τυποποιημένης σαλάτας το 1985, κάνοντας το… τραπέζι καθημερινά σε χιλιάδες καταναλωτές. Η εταιρεία διαγράφει μια ανοδική πορεία στον χώρο της, συνδυάζοντας την παράδοση και την ποιότητα με τη γεύση. Πρόσφατα, δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων 200 γραμ., τη «Μεσογειακή σειρά με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο». Αποτελείται από 7 ιδιαίτερους κωδικούς που παντρεύουν τις μεσογειακές γεύσεις με το ελαιόλαδο: Αγιορείτικη με καρύδια, Φάβα, Πιπεριές Φλωρίνης με φέτα ΠΟΠ, Ρεβυθάδα, Λευκή ταραμοσαλάτα, Τυροκαυτερή με ελιές και Τζατζίκι. Για την αγορά χονδρικής, οι κωδικοί αυτοί βγαίνουν και σε συσκευασίες catering των 2 κιλών. Πέρα από τη γεύση, η νέα σειρά της ΒΙΟΣΑΛ ξεχωρίζει και για την καινοτόμα συσκευασία της χάρτινης θήκης της, που είναι φιλική προς το περιβάλλον.

ΜΕΒΓΑΛ
https://www.mevgal.gr/

Η ΜΕΒΓΑΛ, γνωρίζοντας και καταγράφοντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, δημιούργησε και παρουσιάζει στο περιοδικό «Food Service» τη σειρά «Specialistas». Τα προϊόντα «Specialistas» σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες των επαγγελματιών που δημιουργούν και προσφέρουν γαστρονομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το Specialistas Γιαούρτι 10% λιπαρά παράγεται από φρέσκο γάλα αγελάδας, γάλα αγελάδος άπαχο συμπυκνωμένο, ανθόγαλα, πρωτεΐνη γάλακτος και καλλιέργεια γιαούρτης. Το στραγγιστό Salad 8% –έχοντας ως βάση το παραδοσιακό αγελαδινό γάλα– δίνει μια νέα νότα φρεσκάδας σε κλασικές δημιουργίες και το Cream spread (dressings-σάλτσες-dips) –με τη μεστή, φρέσκια γεύση του– μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μια πληθώρα γλυκών και αλμυρών υλικών.

Amvrosia Gourmet
https://www.amvrosiagourmet.gr/

Η εταιρεία Amvrosia Gourmet δραστηριοποιείται στον χώρο των εξειδικευμένων τροφίμων μεσογειακής διατροφής από το 1994. Με μια γκάμα προϊόντων (όπως τα φρέσκα αρωματικά φυτά, τα πατέ μεσογειακής διατροφής και διάφορα άλλα gourmet προϊόντα), η εταιρεία έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα, σε delicatessen καταστήματα, κάβες, καθώς και σε μεγάλα δίκτυα διανομής. Ακολουθώντας τις αλλαγές στις σημερινές διατροφικές συνήθειες, παράγει προϊόντα αυστηρά συσχετισμένα με τη μεσογειακή διατροφή και φτιαγμένα αποκλειστικά με ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Όλα τα παραπάνω, σε συνθήκες παραγωγής πλήρως συμμορφούμενες με το Διεθνές Πρότυπο ISO22000 καθώς και τα πρότυπα του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων FDA. Επιλογές από τη σειρά «Πατέ Μεσογειακής Διατροφής» αποτελούν το πατέ πιπεριάς (για κουβέρ, ορεκτικά, κρέπες, αλλαντικά, κρεατικά, μακαρονάδες, γαρίδες σαγανάκι, στη σάλτσα της πίτσας, σάντουιτς, ποικιλίες, ζεστά & κρύα πιάτα, ως barbecue sauce και κατάλληλο για την αρτοποιεία και τη ζαχαροπλαστική κ.ά.), αλλά και το πατέ Τομάτας Λιαστής (για κουβέρ, ορεκτικά, κρέπες, σάντουιτς, ποικιλίες, σπαγγέτι κ.ά.). Τέλος, από τη σειρά «Gourmet Αλάτια» παρουσιάζεται ο ανθός Αλατιού από το Κρητικό πέλαγος, η πιο φυσική μορφή αλατιού, κατάλληλος για κάθε φαγητό.

Condito Foods
https://conditofoods.com

Πρόκειται για μια 100% ελληνική εταιρεία, η οποία μετράει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην παραγωγή μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών, dressings και σαλτσών. Εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου και είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες στον κλάδο της. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και γευστικών προϊόντων για το κανάλι της HORECA, αλλά και του Retail. Εκτός των κλασικών γεύσεων μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, η Condito προσφέρει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις στον κόσμο, όπως τις sweet BBQ, Caesar Dressing, σάλτσα pizzas, αλλά και πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες γεύσεις, όπως το Greek Salad Dressing, την Burger Sauce και τα καραμελωμένα κρεμμύδια.

Άλφα Γεύση
https://alphagefsi.gr/

Η Άλφα Γεύση ιδρύθηκε το 1998, με έδρα την Κατερίνη και στόχο την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών, όπως τις: Τυροκαυτερή με τυρί Φέτα ΠΟΠ, Τζατζίκι με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Κοπανισμένη με τυρί Φέτα Π.Ο.Π. και Κόκκινες Πιπεριές Φλωρίνης. Στην γκάμα προστέθηκαν και πολλά νέα εκλεκτά είδη όπως: Χούμους, Ταραμοσαλάτα, Μελιτζανοσαλάτα, Γιαούρτι με Φέτα και Τομάτα Λιαστή, Cream Cheese με Φέτα και Στραγγιστό Γιαούρτι και πολλές ακόμη εναλλακτικές συνταγές.

Barilla
https://www.barilla.com

H Barilla παράγει ζυμαρικά και σάλτσες, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Μέσα από τα προϊόντα της αναδεικνύει τη μεσογειακή διατροφή, ως πηγή έμπνευσης και οδηγό ευζωίας, και στόχος της είναι να προσφέρει γευστικά, ασφαλή και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα, που έχουν τη χαμηλότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Τα ζυμαρικά Barilla παρασκευάζονται από πολύ καλής ποιότητας σκληρό σιτάρι, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές ιδιότητες μαγειρέματος, και προσδίδουν σε κάθε πιάτο την αυθεντική ιταλική γεύση. Διατίθενται σε περισσότερα από 50 σχήματα, ειδικά μελετημένα για να προσφέρουν πλούσια γεύση και τέλειο al dente κράτημα, ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με κάθε σάλτσα. Παράλληλα, οι σάλτσες Barilla απογειώνουν τα πιάτα, καθώς φτιάχνονται με τα πιο αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, χωρίς γλουτένη. Η σάλτσα Pesto Barilla alla Genovese αποτελεί μία απολαυστική γευστική εμπειρία, αφού παρασκευάζεται από αρωματικά φύλλα βασιλικού συνδυασμένα με την αυθεντική γεύση της παρμεζάνας. Παράγεται χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και η κρεμώδης υφή της προσδίδει έναν ιδιαίτερο ιταλικό αέρα σε κάθε πιάτο. Είναι έτοιμη για χρήση απευθείας πάνω σε ζεστά ζυμαρικά, προσφέροντας απόλαυση σε πολύ λίγα λεπτά. Η σάλτσα Pesto Barilla alla Genovese είναι διαθέσιμη σε συσκευασία των 500 γραμ., έχει εύκολο άνοιγμα και διατηρείται στο ψυγείο έως 4 ημέρες μετά το άνοιγμά της.

Avoel
https://www.avoel.com/

Το 1971, η οικογένεια Λεράκη αποφάσισε να δημιουργήσει μια από τις πρώτες φυτείες αβοκάντο της Κρήτης στην περιοχή Μουρνιές στα Χανιά. Η καλλιέργεια σήμερα αποδίδει άνω των 5 τόνων του καρπού ανά έτος και αποτελεί ένα «ποsauceτό» της πρώτης ύλης των προϊόντων Avoel. Η εταιρεία Avoel, μετά από τρία έτη ερευνητικής δουλειάς, κατάφερε να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων βασισμένη στο φρέσκο αβοκάντο, την οποία το κοινό μπορεί να απολαύσει παίρνοντας όλα τα ευεργετικά στοιχεία του φρέσκου πολτού, σε γεύσεις της κρητικής και μεσογειακής διατροφής. Το αβοκάντο με μαύρη σοκολάτα αποτελεί ένα φυτικό σοκολατένιο προϊόν που συνοδεύει φρουτοσαλάτες, χρησιμοποιείται ως άλειμμα φρυγανιάς, κρέπας, βάφλας ή γλυκών και υποκαθιστά, με τον πλέον υγιεινό τρόπο, προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται από σκόνες και όχι φυτικές πρώτες ύλες. Διατίθεται σε γυάλινο βάζο των 167 ml και διατηρείται για έως και 9 μήνες στο ψυγείο. Επίσης το Fresh Avocado Dressing παράγεται από φρέσκο πολτό αβοκάντο και ταιριάζει με πράσινες σαλάτες, σπανάκι, λαχανίδα, ντομάτα, τόνο, κοτόπουλο, λαχανικά στον ατμό, αυγά, σκληρά τυριά και ζυμαρικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας