Δίρφυς

Η εταιρεία Δίρφυς αποτέλεσε χορηγό στον αγώνα δρόμου, στον «3ο Amorgos Trail Challenge», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 3 και 4 Μαΐου στην Αμοργό και συγκεκριμένα στον οικισμό της Αιγίαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εταιρεία Δίρφυς προσέφερε νερά στους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία αφενός να αθληθούν διασχίζοντας διαδρομές διαφόρων χιλιομετρικών αποστάσεων και αφετέρου να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση και τα όμορφα τοπία του νησιού.

Πλαισιώνοντας χορηγικά την επιτυχή διοργάνωση του «3ου Amorgos Trail Challenge», η Δίρφυς, απέδειξε έμπρακτα, μέσα από ένα ιδιαίτερο δρομικό ταξίδι, τη στήριξη της σε δράσεις και πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρο τον τουρισμό και τον αθλητισμό.

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Κ. Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας