16-19 Νοεμβρίου το ανανεωμένο 100% Hotel Show

Τα Hotel Design Awards 2018 παρουσιάζουν δύο νέες βασικές κατηγορίες, τα «Boutique Style Hotel» και τα «Luxury apartment».

Μάλιστα η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design παίρνει παράταση μέχρι 31 Αυγούστου 2018.

  • Boutique Style Hotel

Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς, αλλά και βασικό μέρος των επισκεπτών του 100% Hotel Show. Αξιολογώντας τις αυξημένες δηλώσεις συμμετοχής από boutique ξενοδοχεία στα Hotel Design Awards, η διοργάνωση ανακοινώνει τη νέα βασική κατηγορία «Καλύτερο Boutique Style Hotel», με στόχο την ανάδειξη των πιο εμπνευσμένων Boutique καταλυμάτων.

  • Luxury Apartments

Με τα πολυτελή διαμερίσματα να αποτελούν, πλέον, έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους τύπους καταλυμάτων και με τα Ελληνικά Αρχιτεκτονικά Γραφεία να παρουσιάζουν ήδη αξιοσημείωτες δουλειές στο συγκεκριμένο τομέα, τα Hotel Design Awards εισάγουν την κατηγορία «Καλύτερο Luxury Apartment». Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εκτός από το Design των διαμερισμάτων, θα αξιολογείται και η λειτουργικότητά τους ως προς τον short stay ταξιδιώτη που έχει συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά και το λειτουργικό operation ως τουριστικό προϊόν.

Πιο αναλυτικά, τα Hotel Design Awards που ξεκίνησαν ως μια παράλληλη εκδήλωση του 100% Hotel Show, αποτελούν πλέον τον σημαντικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design, ενώ ειδικά φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την ομάδα του 100% Hotel Show να ετοιμάζει ήδη την ξεχωριστή τελετή απονομής.

Με την τελετή απονομής των Hotel Design Awards να αποτελεί το βασικό event στο Opening Day του 100% Hotel Show, η διοργάνωση σχεδιάζει ήδη ένα από τα δυναμικότερα events των τελευταίων ετών για τον ξενοδοχειακό και design κλάδο. Για πρώτη φορά, η τελετή θα συνδυαστεί με special guests που θα «ξεκλειδώσουν» τα νέα trends του ξενοδοχειακού design σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το event θα μεταδοθεί live μέσω των social media της διοργάνωσης καθώς και από άλλα μέσα-έκπληξη. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο VIP Opening Party με special acts, στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας