Η Creta Farms απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για τον Γύρο Εν Ελλάδι στα Frozen Food Awards 2022. Πρόκειται για μία καινοτόμα σειρά κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων η οποία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα έρευνας των σύγχρονων διατροφικών τάσεων και καταναλωτικών συνηθειών.

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει τα προϊόντα της σειράς Creta Farms Εν Ελλάδι Νοστιμιές (κεφτεδάκια, κοτομπουκιές, σουτζουκάκια, μπιφτέκια χοιρινά) καθώς και τον βραβευμένο Γύρο Εν Ελλάδι, ως ολοκληρωμένες γευστικές και, ταυτοχρόνως, ποιοτικές λύσεις.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τον Γύρο, ένα από τα νοστιμότερα και πιο παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, σημείο αναφοράς τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, η Creta Farms δημιούργησε ένα καινοτομικό προϊόν που αναδιαμορφώνει ριζικά το διατροφικό προφίλ της κατηγορίας κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποδοχή του Γύρου Εν Ελλάδι από τους καταναλωτές ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συμβάλλοντας σε σημαντική αύξηση των μεριδίων της Creta Farms αλλά και στην ανάδειξη της κατηγορίας του Γύρου ως την πρώτη σε αξία κατηγορία κατεψυγμένου προψημένου κρεατοσκευάσματος της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας