Edenred

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρείες, εργαζομένους και εμπόρους, παραμένει συνεπής στο όραμά της να αναπτύσσει λύσεις που είτε αυτές παρέχονται μέσω κάρτας είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στοχεύουν στη βελτίωση της διαχείρισης εξόδων των εταιρειών, την αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων εμπόρων και της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων.

Με όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο από 26 δισ. ευρώ το 2017, 78% εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν με ψηφιακά μέσα, η Edenred συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην καινοτομία, να εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει και να βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των δικαιούχων.

Οι άξονες της Edenred

Το portfolio της Edenred έχει αναπτυχθεί και περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικούς επιχειρηματικούς άξονες που δεν είναι άλλοι από τις:

  • Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)
  • Λύσεις Φορητότητας & Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®)
  • Συμπληρωματικές Λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Κινήτρων & Επιβράβευσης (Ticket ®) και Δημόσιων Κοινωνικών Προγραμμάτων

Έχοντας πάντα σαν στόχο την εξέλιξη των λύσεων, που παρέχει και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες της, η Edenred ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην ελληνική αγορά το 2016 την κάρτα Ticket Restaurant, δίνοντας μία άλλη προοπτική στις γνωστές μέχρι τότε διατακτικές σίτισης.

Επιπλέον, η Edenred επένδυσε σημαντικά στην τεχνολογία, δημιουργώντας την web πλατφόρμα MyEdenred και το αντίστοιχο mobile, για Android και iOS συσκευές ενώ ένα ακόμα σημαντικό τεχνολογικό της επίτευγμα αποτελεί και η 1η πλατφόρμα διαχείρισης εταιρικών εξόδων Spendeo και το αντίστοιχο mobile που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2017 και προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων.

Βασισμένη στα ευρήματα της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας Διαχείρισης Εταιρικών Εξόδων που πραγματοποίησε, η Edenred κατάφερε να δώσει λύση στις καθημερινές προκλήσεις διαχείρισης εταιρικών εξόδων.

Με αναπτυγμένο αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Edenred εμπράκτως και στις ανάγκες της κοινωνίας, έχοντας δεσμευτεί στο να προσαρμόζεται συνεχώς στις κοινωνικές τάσεις.

Έτσι, σε επίπεδο Ομίλου, έχουν αναπτυχθεί τρεις πυλώνες δράσης έχοντας σαν αποστολή το να κάνουν τον κόσμο της εργασίας καλύτερο για όλους. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Προώθηση μιας καλύτερης ζωής,
  • Διαφύλαξη του περιβάλλοντος,
  • Πρόοδος, μέσω της δημιουργίας αξίας.

Ο εθελοντισμός και η Edenred

Το 2017 και το 2018, στα προγράμματα εθελοντισμού της Edenred στην Ελλάδα συμμετείχαν πάνω από 50 εργαζόμενοι, μέσω δύο βασικών δράσεων:Το «Edenraid» είναι μία παγκόσμια δράση για την υποστήριξη του MakeAWish, μέσω των χλμ. που διανύουν οι εργαζόμενοι σε διάστημα 2 μηνών. Σε επίπεδο Ομίλου, το 2017 κατέγραψαν 300.000 χλμ., ενώ το 2018 328.000 χλμ., δωρίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την υποστήριξη του ιδρύματος.

Επιπλέον, το «Ideal Day» είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού του Ομίλου. Στην Ελλάδα, η Edenred στήριξε τόσο 2017 όσο και το 2018, το Συμβουλευτικό Κέντρο «Φίλοι της Μέριμνας» που φροντίζει παιδιά που βιώνουν κάποια απώλεια συγγενικού τους προσώπου ή μία σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια. Έτσι, στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 έδωσε χρώμα στο Κέντρο δωρίζοντας παράλληλα ένα χρηματικό ποσό για κάθε τ.μ. που έβαψε, ενώ, στις 21 Ιουνίου 2018, χάρισε χαμόγελα ομορφαίνοντας τον κήπο του Κέντρου και δωρίζοντας ένα ακόμα χρηματικό ποσό, θέλοντας έτσι να στηρίξει περαιτέρω τις ανάγκες της Μέριμνας.

Έχοντας πάντα το βλέμμα στον άνθρωπο και ακολουθώντας τις αξίες της, η Edenred συνεχίζει και ενισχύει τις λύσεις της, προσβλέποντας στην εδραίωση της ηγετικής της θέσης σε όλους τους επιχειρηματικούς άξονες που δραστηριοποιείται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος φέρνει κοντά 44 εκατ. δικαιούχους, 770.000 εταιρείες & Δημόσιους Οργανισμούς και 1.5 εκατ. συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, ενώ η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris στον δείκτη CACNext20 και δραστηριοποιείται σε 45 χώρες με σχεδόν 8.000 εργαζομένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας