Ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ως εκπρόσωπος των συνεταιριστικών οινοποιητικών επιχειρήσεων, είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου για την επόμενη διετία, στο πλαίσιο της εναλλασσόμενης προεδρίας μεταξύ ΣΕΟ και ΚΕΟΣΟΕ. Η σχετική απόφαση ελήφθη στην 24η Γενική Συνέλευση της ΕΔΟΑΟ, που πραγματοποιήθηκε στις 30-11-2021 ορίζοντας το νέο ΔΣ καθώς και τους αντιπροσώπους των μελών της.

O νέος Πρόεδρος, αμπελουργός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Νεμέας με πλούσιο βιογραφικό και στον τομέα της πληροφορικής, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ανέφερε ότι ελπίζει σε μία εποικοδομητική νέα θητεία και ότι ο βασικός στόχος είναι η συνέχιση της συνεργασίας με άξονες την προώθηση του ελληνικού κρασιού στη διεθνή και εσωτερική αγορά, καθώς και την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδιασμού για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αμπελουργίας. Τέλος, ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βογιατζή για τη συμβολή του στην πορεία της Οργάνωσης.

Ο αποχωρήσας Πρόεδρος κ. Γιάννης Βογιατζής αφού ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε την συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί στους κόλπους της Οργάνωσης μεταξύ των μελών της, εστίασε στον απολογισμό του στα θέματα της νέας νομοθεσίας των διεπαγγελματικών οργανώσεων και στη νέα αναγνώριση της ΕΔΟΑΟ, στην ανάγκη υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για το αμπέλι, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος λόγω της πανδημίας και στα μέτρα στήριξης που ελήφθησαν από την
Σεβαστουπόλεως 89, 11526 Αθήνα, Τ: 2103226057, Φ: 2103226050 Ε: edoao@otenet.gr www.winesofgreece.orgπολιτεία για την αντιμετώπισή της.

Ευχήθηκε δε, καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το νέο Πρόεδρο και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του για την καλή λειτουργία της Οργάνωσης, από τη νέα του θέση ως αντιπρόεδρος της ΕΔΟΑΟ και Πρόεδρος του ΣΕΟ.

Η Γενική Συνέλευση συμφώνησε ομόφωνα στο νέο κείμενο για τη δημιουργία του Εθνικού Συμβουλίου του Οινοτουρισμού και στο marketing plan του ελληνικού κρασιού 2022-2025. Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ 2021 – 2023 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ
1 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 2 ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3 ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 4 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
5 ΣΚΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6 ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΑΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ε.Α.Σ. ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΚΕΟΣΟΕ
7 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ 8 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ
9 ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 10 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 11 ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

12 ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ
ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ 1 ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ 2 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4 ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Ε.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΤΡΑΣ
Α.Ε.Σ ΠΕΖΩΝ ΑΕ.

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ 6 ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 8 ΣΠΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ 9 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
10 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 11 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
12 ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΑΣΕΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΕΟΣΟΕ
ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΑΤΙΑ
ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας