Σε μια προσπάθεια να μετριάσει την αυξανόμενη δύναμη που έχουν αποκτήσει τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στη διαδικασία κράτησης δωματίων στα ξενοδοχεία, μια θυγατρική Standard της International, η One Night, Inc., δρομολογεί μια εφαρμογή η οποία βασίζεται σε συστάσεις από πελάτες.

Η νέα πλατφόρμα που θα έχει το όνομα Benny, θα τεθεί σε εφαρμογή μόλις από τον Οκτώβριο σε σταθερούς υπολογιστές και το 2020 για κινητά, και θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν κάποιο ποσοστό προμήθειας άμα συστήνουν σε φίλους ξενοδοχεία της Standard International ή και οποιοδήποτε άλλο από τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της One Night, τα οποία βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ.

Η πρωτοβουλία έχει ήδη λάβει μια επένδυση από την SWaN & Venture Legend Partners, η οποία επενδύει σε εταιρίες τεχνολογίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Skift, ο Πρόεδρος και συνιδρυτής της One Night, Jimmy Suh. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες επενδύσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν την Airbnb, την πλατφόρμα πληρωμών λογισμικού της εταιρείας Square και την Pinterest.

Νωρίτερα φέτος, η Standard International απομάκρυνε την One Night, αλλά εξακολουθεί να είναι η κύριος μέτοχος της εταιρίας, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Amar Lalvani παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο. Η πλατφόρμα λέγεται ότι κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν ταξιδιωτικοί πράκτορες, κατά αναλογία του τρόπου που η Airbnb έκανε τους ανθρώπους ξενοδόχους και η Uber μετέτρεψε απλούς πεζούς σε οδηγούς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας