Εκδήλωση αφιερωμένη στον Όλυμπο

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Όλυμπο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό την ονομασία «Η Γη των Μύθων και των Αυθεντικών Εμπειριών».

Η εκδήλωση διοργανώνεται στην Πιερία, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί, στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, στο Λιτόχωρο.

Συγκεκριμένα η πρόκειται για μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στον Όλυμπο, το μεγαλύτερο τουριστικό και όχι μόνο brand name της Περιφέρειας και διοργανώνεται με σκοπό την προβολή και την προώθηση των δραστηριοτήτων και των εμπειριών που αποκομίζει ο επισκέπτης του βουνού των Θεών. Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε ειδικό θεματικό οπτικοακουστικό υλικό για τον Όλυμπο, το οποίο θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Πρόκειται για τέσσερα τουριστικά θεματικά video clip διάρκειας τριών λεπτών περίπου το καθένα, τα οποία προβάλλουν διαφορετικές πτυχές του Ολύμπου:

  • τη γαστρονομία και τα προϊόντα που συναντά κανείς στις υπώρειές του και στην Πιερία γενικά,
  • τα μονοπάτια και τις ειδικές διαδρομές που θα βρει ο επισκέπτης για να περπατήσει, να τρέξει, να κάνει ποδηλασία βουνού ή να δοκιμάσει ακόμα και κάποιο extreme sport (αλεξίπτωτο πλαγιάς, canyoning, κτλ),
  • τα πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία που θα συναντήσει γύρω από τον Όλυμπο, καθώς και
  • τα σημεία φυσικού ενδιαφέροντος που θα βρει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του (φαράγγι Ενιπέα, παλαιοί – παραδοσιακοί οικισμοί, κτλ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας