εκλογές

Στήριξη προς όλους τους υποψηφίους που «κατεβαίνουν» στις επερχόμενες εκλογές δίνει με σχετική της ανακοίνωση η FedHATTA.

Πιο αναλυτικά, ανοιχτή πρόσκληση για τη στήριξη όλων των υποψήφιων του τουριστικού κλάδου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, ανεξαρτήτως «πολιτικού χρώματος», απευθύνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λ. Τσιλίδης, δήλωσε: «Η συμβολή του τουρισμού στην οικονομία, στην απασχόληση, στις επενδύσεις και στην ανάπτυξη, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο, αλλά κυρίως στην τοπική κοινωνία, είναι εξαιρετικά σημαντική και πολυδιάστατη. Για το λόγο αυτό υπερβαίνει την πολιτική και κυρίως τη μικροπολιτική.

Καλούμε τον κάθε ένα από εμάς να στηρίξει ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τον τουρισμό, ανθρώπους που εξ επαγγέλματος είναι εξωστρεφείς, με ευρύτητα σκέψης και επαγγελματικού αντικειμένου. Άλλωστε στον τουρισμό δεν χωράει αντιπαράθεση, υπάρχει μόνο μια λέξη, η σύνθεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας