Έκθεση ITB

Στην έκθεση ITB που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Μαρτίου στο Βερολίνο θα παραβρεθούν 400 κορυφαίοι εκπρόσωποι του τουρισμού που θα μιλήσουν για το μέλλον του ταξιδιού σε συνολικά 200 εκδηλώσεις.

Παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Keynote Executive Panel της ITB Future Day, μαζί με άλλους κορυφαίους παίκτες του τουρισμού, η Autoura και η Klook Travel, μια διαδικτυακή πύλη που ειδικεύεται στις υπηρεσίες προορισμού, θα συζητήσουν το βαθμό στον οποίο οι υπηρεσίες περιηγήσεων και δραστηριοτήτων, μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των θεμελιωδών προβλημάτων που επηρεάζουν τη βιομηχανία, όπως ο υπερ-τουρισμός.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στην κεντρική ομιλία του, ο κορυφαίος διεθνής επιστήμονας για την κλιματική αλλαγή, καθηγητής Dr. Schellnhuber, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου για την Έρευνα για τις Επιπτώσεις στο Κλίμα (PIK) του Πότσνταμ, θα περιγράψει την τρέχουσα κατάσταση και τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν.

Επίσης την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Expedia θα παρουσιάσουν πολύτιμες γνώσεις προς το κοινό. Ακόμη, ο κόσμος του eTravel θα εξετάσει τον υπερτουρισμό, που είναι το θέμα που θα κυριαρχήσει στην έκθεση, ενώ την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Stage eTravel, η Tourismuszukunft θα θέσει το ζήτημα του «Overtourism and Social Media – περισσότερο μια κατάρα απ ‘ότι μια ευλογία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας