έκθεση WTM

Η έκθεση WTM άνοιξε τις πύλες της το πρωί της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου στο Λονδίνο με την Ελλάδα να έχει ξεκινήσει δυναμικά την επικοινωνία με φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό.

Αν και η πρώτη μέρα είναι ημέρα εισόδου μόνο με προσκλήσεις, η και Έλενα Κουντουρά, με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Κώστα Τσέγα, τον πρόεδρο του ΕΟΤ Χ. Καρίμαλη και την διευθύντρια του γραφείου της και αντιπρόεδρο του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου, ξεκίνησε συναντήσεις με tour operators.

Ήδη η Υπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με την επικεφαλή των ξενοδοχείων της TUI Helen Caron.

Σημειώνεται ότι η ιδιαίτερη αίσθηση έχει δημιουργήσει το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου με τις μεγάλες led οθόνες, που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο. Γιώργο Χατζημάρκο να βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην έκθεση.

Θετικά τα μηνύματα για την Ελλάδα στην έκθεση

Η ελληνική παρουσία στην WTM ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς και εξαιτίας της πρώτης συνάντησης της Υπουργού με την επικεφαλή των ξενοδοχείων της TUI, αλλά και λόγω της μεγάλης κινητικότητας που επικρατεί στο περίπτερο της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση θα συμβάλει τα μέγιστα για το πώς θα διαμορφωθούν οι κρατήσεις στην χώρα μας που αυτή τη στιγμή εμφανίζει αύξηση στις προκρατήσεις της τάξης του 8-10%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας