ΗΠΑ, πτήσεις, ΙΝΣΕΤΕ

Στο συμπέρασμα πως η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια στις ΗΠΑ θα μπορούσε να ενισχυθεί αισθητά από την πρόσφατη απόφαση των κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών της χώρας να εξαλείψουν τα τέλη που συνεπάγονται με την αλλαγή των εισιτηρίων, καταλήγει πρόσφατη μελέτη της Harris Poll.

Η United, ακολουθούμενη από την American και τη Delta, προχώρησαν στην απαλλαγή από τα σχετικά πέναλτι – τα οποία μπορεί και να ανέρχονται ακόμη και σε $200 – στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Επρόκειτο για μια απόφαση μέσω της οποίας επιχειρείται η αλλαγή των ισχυόντων δεδομένων της αγοράς, και δη από την στιγμή κατά την οποία τα αεροπορικά ταξίδια στις ΗΠΑ είναι μειωμένα κατά 70% εν συγκρίσει με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα,  ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης της Harris Poll, το 75% των Αμερικανών που πετούν δήλωσαν ότι θα ήταν πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν αεροπορικό ταξίδι ως αποτέλεσμα της κατάργησης των τελών αλλαγής του εισιτηρίου.

Εξ’ αυτών, το 39% σημειώνουν ότι είναι πιθανό να πετάξουν κατά τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ το 34% ισχυρίζεται πως είναι πιθανό να πετάξουν κατά την ημέρα των Ευχαριστιών. Περίπου το 32% διαβλέπουν την πιθανότητα πραγματοποίησης αεροπορικού ταξιδιού περί την Πρωτοχρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας