ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στα πλαίσια της Πανελλαδικής της εμβέλειας, πραγματοποίησε διήμερη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Περτούλι Τρικάλων 1-3 Φεβρουαρίου 2019.

Αξίζει να τονιστεί, ότι το διήμερο αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για ανάπτυξη περαιτέρω δεσμών και συνεργειών μεταξύ των Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και για τον προσδιορισμό νέων στόχων, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συνεργασίας της κοινότητας και την αδιάκοπη κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της υπεραξίας των Ελληνικών προϊόντων της για την Ελληνική Οικονομία.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων και στη συνέχεια, τα Μέλη, οι οικογένειές τους και οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν την τοπική μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα», που αποτελεί Μέλος της Πρωτοβουλίας.

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣΟ κ. Κώστας Τζιωρτζιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Βιολάντα», ήταν ο οικοδεσπότης στο γεύμα που ακολούθησε στο παραδοσιακό εστιατόριο «Χάνι» παρουσία του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκου, και τοπικών δημοσιογράφων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το δείπνο, που δημιουργήθηκε με προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Αρχοντικό Χατζηγάκη, τίμησε με την παρουσία του ο πολυβραβευμένος για το έργο του Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Θεσσαλοί επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι τύπου. Στη συνέχεια, ακολουθήσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας κατά την οποία η εταιρεία Λουξ στάθηκε τυχερή κερδίζοντας το φλουρί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας