Ελλάδα

Η Ελλάδα βραβεύτηκε με το «Best Heritage Destinations in the World» από τα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «India’s Best Awards ΙΒΑ 2018».

Με το βραβείο του «Καλύτερου τουριστικού προορισμού πολιτιστικής κληρονομιάς – Best Heritage Destinations in the World» (International) διακρίθηκε η Ελλάδα (βραβείο που μοιράστηκε με το Περού) όπως αποφάσισαν οι αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού της Ινδίας «Travel+Leisure India & South Asia».

O ΕΟΤ, υλοποιώντας τη στρατηγική επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού για περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής αγοράς της Ινδίας, συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια ενεργά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Outbound Travel Mart» στο Μουμπάϊ. Επίσης, προωθεί την Ελλάδα ως διεθνή ελκυστικό προορισμό για τη φιλοξενία μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Ινδίας, με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσω του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Σημειώνεται δε ότι η νέα αυτή διάκριση αποτυπώνει την ισχυρή δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ελληνικό τουρισμό στην Ινδία, καθώς αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα το στρατηγικό άνοιγμα της ινδικής τουριστικής αγοράς, επιφέροντας ήδη σημαντικά αποτελέσματα και υπερδιπλασιασμό των αεροπορικών αφίξεων από την Ινδία στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018, έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας