Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών σε συνεργασία με τη FORUM, συγκεντρώνουν στις 8 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Beer & Spirits Show της έκθεσης HORECA 2019 μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς μπύρας που θα παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα και τις τάσεις στον κλάδο της ζυθοποιίας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που είναι πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιιών και εγκαινιάζει τη συμμετοχή της στην έκθεση HORECA που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης. Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων και με τη συμμετοχή ειδικών, επιχειρεί να συστήσει στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου, τις ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής μπύρας, αλλά και τις μικροζυθοποιίες που κατακτούν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία διαφορετικών ειδών μπύρας, καθώς και διαδραστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή του κοινού.

Ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσιάσει την εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν ο Σπύρος Κερκύρας ιδρυτής και CEO της Bar Solutions, κορυφαίας εταιρείας διοργάνωσης Drink events και προσφοράς Bar Consultancy και ο Γιάννης Χρύσου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό αλήθειες και μύθους για τη διατροφική αξία της μπύρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας