Το project «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος βρίσκεται στην HoReCa 2019.

Όπως αναφέρθηκε στην Γαστρονομική ταυτότητα «Το τοπικό πρωινό στα all inclusive» το Ελληνικό Πρωινό, είναι ιδανικό για boutique hotels και απαραίτητο για μεγάλα ξενοδοχεία στα οποία μπορεί να δημιουργηθεί μια «Ελληνική γωνιά».

Συνεχίζοντας στην ενότητα που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Gastronomy Forum οι ομιλητές Καραμπίνης Δημήτρης – Aldemar Resorts, Καλογεράκος Δημήτρης – Mitsis Hotels τόνισαν ότι καλό είναι να γίνει μια πρόταση που να προβλέπει λογικές τιμές αλλά και διαχωρισμό με ένα τραπεζομάντηλο εφόσον έχει το ξενοδοχείο και διεθνές προϊόν, ενώ το πιο βασικό σε αυτά είναι τα πιστοποιημένα προϊόντα.

Με 1100 ξενοδοχεία-μέλη και 41 Πρότυπα Τοπικά Πρωινά, το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και καθιερωμένες πλέον δράσεις όσον αφορά στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών και τη σύνδεση ξενοδόχων και παραγωγών.

Σημειώνεται ότι στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού (Α18 – Β18 στο Hall 4) οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν και τις τέσσερις ημέρες να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα από περιοχές όπως η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Κως, η Λέρος, η Κρήτη, η Νάξος, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα, η Ήπειρος, η Χαλκιδική κ.α., και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους στις γεύσεις του Ελληνικού Πρωινού, μέσω μιας σειράς δράσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας