Η Emirates προσφέρει στους επιβάτες από Ελλάδα την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το εμβληματικό αεροσκάφος A380 από τις 31 Μαΐου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει το διώροφο αεροσκάφος ευρείας ατράκτου με σκοπό να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση της καλοκαιρινής περιόδου για όσους ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα.

Airbus A380 της Emirates
Με εορταστική αψίδα νερού υποδέχθηκε το Airbus A380 της Emirates το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροσκάφος Α380 προσγειώθηκε από το Ντουμπάι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8.25 μ.μ., υποδεχόμενο από μία εορταστική αψίδα νερού, συμβολίζοντας την έναρξη των εμπορικών πτήσεων από και προς τη χώρα μας.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιστροφή του αεροσκάφους Α380 στους ελληνικούς ουρανούς, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Emirates και τις ισχυρές σχέσεις που έχει με την ελληνική αγορά, εδώ και 23 συνεχή χρόνια.
Το αεροσκάφος Α380 διαθέτει 3 κατηγορίες θέσεων, παρέχοντας 399 καθίσματα στην Οικονομική, 76 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα- κρεβάτια στην Διακεκριμένη και 14 Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη θέση.

Εορταστική διάθεση και στο menu.
Εορταστική διάθεση και στο menu.

Πέρα από τα άνετα καθίσματα, η Emirates προσφέρει δωρεάν 20ΜΒ Wi-Fi εν πτήσει και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice σε όλες τις θέσεις. Η αεροπορική διαθέτει επίσης Shower Spa και Onboard Lounge για τους επιβάτες της Διακεκριμένης και της Πρώτης Θέσης, με ποικιλία από ποτά και κεράσματα, καθώς και χώρο για κοινωνικές επαφές ή χαλάρωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κλείσετε πτήσεις και για την πλήρη λίστα όρων και προϋποθέσεων, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.emirates.gr ή να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας