Η Emirates ανακυρήχθηκε ως ο πιο φιλικός προς την οικογένεια αερομεταφορέας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Βρετανική ιστοσελίδα γονέων Play Like Mum έχει δημιουργήσει μια λίστα με 20 αεροπορικές εταιρείες τις οποίες αξιολογεί όσον αφορά τη μέριμνα που δείχνουν στη φροντίδα των παιδιών. Τα κριτήρια της κατάταξης γίνονται στη βάση του αν προσφέρουν pre-boarding για τις οικογένειες, γεύματα και ψυχαγωγία για τα παιδιά και αν επιτρέπουν καροτσάκι και/ή άλλοπαιδικό εξοπλισμό δωρεάν.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ιστότοπος επέλεξε την Emirates, τον αερομεταφορέα του Ντουμπάι, ως τον πιο φιλικό προς την οικογένεια, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια, με εξαίρεση τo κριτήριο της χρέωσης για βρέφη κάτω των 2 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η Emirates διακρίθηκε για την προσφορά οικογενειακών χώρων check-in ενώ σε ορισμένα αεροδρόμια παρέχει συμπληρωματικά δωρεάν καροτσάκια, καθώς επίσης και για την προσφορά στους γονείς που ταξιδεύουν με μωρά βρεφικά κιτ με επιπλέον προμήθειες όπως πάνες, μαντηλάκια και σαλιάρες.

Τα μικρά παιδιά παίρνουν επίσης λούτρινα ζωάκια, ενώ η Emirates συνεργάστηκε με το Lonely Planet για να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Στη δεύτερη θέση της λίστας για φέτος, βρίσκεται η Qatar Airways, παραμερίζοντάς τη British Airways, η  οποία είχε ισοψηφίσει πέρυσι στην πρώτη θέση, για να καταλήξει φέτος στην τρίτη θέση.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι ακόλουθες εταιρίες: Virgin Atlantic, Qantas, Singapore Airlines, Lufthansa, Etihad Airways, KLM και η AirFrance.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας