εναλλακτικό τουρισμό

Το πρώτο τουριστικό workshop για τον εναλλακτικό τουρισμό με τίτλο «Greek Alternative Tourism 2019» θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2019 στον εμβληματικό χώρο Madurodam στο διοικητικό κέντρο της Ολλανδίας τη Χάγη.

Η AVIAREPS σε συνεργασία με την Tourism Today, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων (HEDA), δρομολογεί τη διενέργεια τον πρώτου τουριστικού workshop, για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ολλανδία.

Το workshop γίνεται στην κατεύθυνση του σχεδιασμού της πολιτείας για 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό, της ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και της σύνδεσης του κλάδου με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον υψηλός αριθμός Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων και Tour Operators, καθώς και Ολλανδών επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τα εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας για την περίοδο 2019-2020.

Σημειώνεται ότι η Ολλανδική AVIAREPS και η Tourism Today αποτελούν εταιρείες με ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση workshops προώθησης του τουρισμού, με εκδηλώσεις από το 2004 έως σήμερα σε προορισμούς, τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της αραβικής αγοράς. Στο παρελθόν μάλιστα η Tourism Today είχε συνεργασθεί με επιτυχία σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις με το Enterprise Greece, με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, με πολλές περιφέρειες της χώρας, καθώς και με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες έκτοτε παραμένουν σταθεροί πελάτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας