Έντονη παρουσία της Ελλάδας στην αγορά των Η.Π.Α.

Με σταθερά βήματα εισέρχεται η χώρα μας στην αγορά των Η.Π.Α., μετά το επιτυχημένο συνέδριο των Αμερικανών tour operators στην Ελλάδα (ASTA Destination Expo in Athens) τον Απρίλιο.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα η θετικότητα με την οποία δέχτηκε η μεγάλη τουριστική αγορά των Η.Π.Α. την Ελλάδα ως προορισμό ενώ τα σχόλια που φτάνουν καθημερινά στην Ομοσπονδία από τους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η FedHATTA ο επόμενο βήμα προώθησης του ελληνικού τουριστικού κόσμου, είναι η ψηφιακή έκδοση Greece On Air, που θα κυκλοφορήσει στην επικράτεια της Βόρειας Αμερικής, αλλά και σε όλα τα μέλη της ASTA διεθνώς.

Στο ψηφιακό έντυπο περιλαμβάνονται καταχωρήσεις ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες περιοχών της Ελλάδας από τις Περιφέρειες που συμμετείχαν στο Destination Expo ενώ η έκδοση αυτή της Ομοσπονδίας είναι η πρώτη από μια σειρά ψηφιακών εντύπων, καθώς θα ακολουθήσει σύντομα το δεύτερο τεύχος με περισσότερη ύλη και με έμφαση στους λιγότερο επισκέψιμους προορισμούς της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας