Έως 8 Ιουνίου η κατάθεση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των Εσπέρια και Αthens Inn

Παράταση μέχρι τις 8 Ιουνίου λόγω έντονου ενδιαφέροντος πήρε η προθεσμία κατάθεσης για τη μακροχρόνια μίσθωση των Εσπέρια και Αthens Inn.

Με δεδομένα τη μοναδικότητα αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον από ιδιώτες επενδυτές για το 12.000 τ.μ. ακίνητο επί της οδού Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να προσελκύσει μεγάλα ονόματα από τον χώρο του τουρισμού όπως είναι τα Ηyatt, Accor, Ηard Rock. Επίσης  εγχώριοι και ξένοι επιχειρηματικοί όμιλοι αναμένεται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό επικεντρώνοντας το επενδυτικό τους ενδιαφέρον στο κτήριο για την επαναχρησιμοποίηση του ως πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Το 4* ξενοδοχείο Εσπέρια έχει 176 δωμάτια και βρίσκεται επί της οδού Σταδίου 22 και Εδουάρδω Λω, ενώ για την ίδια ημερομηνία παρατάθηκε και η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου Αthens Inn που βρίσκεται στην οδό Βίκτωρα Ουγκώ 13.

Η απόφαση αναφέρει αναλυτικά:

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των ακινήτων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της σημαντικής ανταπόκρισης, αποφασίζεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων από νομικά πρόσωπα κοινωφελούς ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και ενδιαφερόμενους ιδιώτες για τα ακίνητα των ΦΚΑ και του ΟΑΕΔ εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, με τίτλο: «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας – Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης», μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την καταληκτική ημερομηνία, οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος υποβάλλονται σε κλειστό φυσικό φάκελο στις αρμόδιες υπηρεσίες του οικείου ιδιοκτήτη Φορέα. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ταυτόχρονα και σε ηλεκτρονική μορφή (cd). Με την παρούσα απόφαση αναρτάται και η 1 ομάδα ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ των ενδιαφερόμενων του πιλοτικού προγράμματος Αξιοποίησης Ακινήτων ΦΚΑ και ΟΑΕΔ, στον ιστότοπο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και στους ιστότοπους των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας