Με την εκτίμηση ότι τη φετινή χρονιά οι αφίξεις τουριστών από το Καζακστάν προς την Ελλάδα θα αυξηθούν κατά 15-20%, ως αποτέλεσμα της πολιτικής των ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού για θεωρήσεις βίζας μακροχρόνιας διαρκείας και της ενίσχυσης των απευθείας πτήσεων, ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Kitf 2017, που πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας Αλμάτυ από τις 19 έως τις 21 Απριλίου. Στην Έκθεση, συμμετείχε ο ΕΟΤ με περίπτερο 60 τ.μ., ενώ συνολικά έλαβαν μέρος 21 χώρες και 500 εταιρείες.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Καζακστάν κ. Arystanbek Mukhamediuly και ο δήμαρχος της πόλης του Αλμάτυ κ. Baurzhan Baibek, στους οποίους ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου διαβίβασε προσωπικούς χαιρετισμούς της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και του Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου.

Εξάλλου, ο ΕΟΤ παρέθεσε επίσημο δείπνο σε 50 περίπου μεγάλα τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους από την πρωτεύουσα Αστάνα και το Αλμάτυ, στην οποία παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αστάνα κ. Μανώλης Ανδρουλάκης και η Γενική Διευθύντρια της Kazakhstan Tourism Assosiation κα Shaykenova Rashida.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας