Επέκταση των πτήσεων της Volotea

Χειμερινή επέκταση των πτήσεων της πραγματοποιεί η Volotea προς Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Βενετία με 3-4 πτήσεις την εβδομάδα.

Η αεροπορική εταιρεία που εγκαινίασε τη βάση της στην Αθήνα στις 3 Μαΐου,  το 1ο εξάμηνο του 2018 μετέφερε 100.000 επιβάτες στην Αθήνα και είχε πληρότητα 93% κατά μέσο όρο στις πτήσεις της προς 8 προορισμούς από την Αθήνα.

Η βάση της Volotea στην Αθήνα εγκαινιάστηκε με τη μόνιμη στάθμευση ενός αεροσκάφους Boeing 717 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ παράλληλα δημιούργησε 30 θέσεις εργασίας που καλύπτουν τις επιχειρησιακές ανάγκες της. Επίσης ενίσχυσε και τη δραστηριότητά της, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στα 6 που ήδη πραγματοποιούνταν.

Η Volotea εξυπηρετεί πλέον από την Αθήνα ένα σύνολο 8 προορισμών: 3 δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος και Ηράκλειο) και 5 δρομολόγια στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο και Βερόνα). Το πρόγραμμα και οι καταγεγραμμένες πληρότητες έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και CEO της Volotea Carlos Muñoz: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα πολύ καλά αποτελέσματα της Volotea στη βάση μας στην Αθήνα κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2018. Έχοντας ξεκινήσει το Μάιο, η βάση κατέγραψε εξαιρετικές επιδόσεις στα πρώτα αυτά στάδια. Είμαστε παράλληλα πολύ ικανοποιημένοι με την επιχειρησιακή δραστηριότητά μας, που υλοποιείται χάρη στην 30μελή ομάδα μας , καθώς και χάρη στην αμέριστη υποστήριξη των ανθρώπων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας