Επενδύσεις στη Σαγκάη ετοιμάζει το Υπουργείο Τουρισμού

Ευκαιρίες για επενδύσεις στη Σαγκάη αξιολογεί το Υπουργείο Τουρισμού.

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε τον Μάιο στην Κινεζική Πρωτεύουσα και οι συναντήσεις που είχε εκεί με τους αρμόδιους φορείς έθεσαν τις βάσεις για επιπλέον συνεργασία της Ελλάδας με την Κίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι βασική προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σαγκάης – Αθήνας.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της στρατηγικής η Υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT Yang Jianrong και αντιπροσωπεία μελών του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών, κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σαγκάης επεσήμανε το ενδιαφέρον τους για τη διερεύνηση των ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα για επενδύσεις στον ευρύτερο τουριστικό τομέα. Εξέφρασε στην υπουργό τη στήριξή του στην προσπάθειά της για την καθιέρωση απευθείας πτήσης Σαγκάης – Αθήνας και την ενημέρωσε ότι ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Επίσης, ο κ. Jianrong εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη το Νοέμβριο 2018, και απηύθυνε πρόσκληση στην Υπουργό να παραστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας