Η επιτυχημένη πορεία της πιστοποιημένης Ελληνικής εταιρίας ΕΠΙ ΓΗΣ που συμπλήρωσε φέτος τα 27 χρόνια λειτουργίας στην Παλλήνη Αττικής, συνεχίζεται με πλήρη εναρμόνιση στο πέρασμα των χρόνων και στα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται στον τομέα των επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων.

Η εταιρεία ΕΠΙ ΓΗΣ,  εξυπηρετεί τις ανάγκες που δημιουργούνται σε επαγγελματικούς χώρους φιλοξενίας σχεδιάζοντας ποιοτικά, εργονομικά και οικονομικά προϊόντα, παραδίδοντας ολοκληρωμένες και άρτιες κατασκευαστικά προτάσεις για τον εξωτερικό χώρο και το αίθριο που προσδίδουν ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα στην επιχείρηση.

Έπιπλα, συστήματα σκίασης, διαχωριστικά, πατώματα, ζαρντινιέρες, παιδικές χαρές παιδότοπων Kids Safe Play ®, αποθήκες και πολλά άλλα φτιαγμένα από φυσικά ΕCO υλικά όπως το Ever Lasting Wood ® εμποτισμένης ξυλείας.

Πολλά από αυτά έγιναν κλασικά και άλλα πέρασαν στη μοντέρνα άποψη του σχεδιασμού, ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις και τις επιπλέον ανάγκες που δημιουργούνται με καλαισθησία αντοχή και άνεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας