Το Greek House Davos (GHD), ο πρώτος Οργανισμός προώθησης της Ελλάδας στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σας προσκαλεί στην Επίσημη Παρουσίαση του GHD 2022, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2).

Οι επιβεβαιωμένοι Ομιλητές της Επίσημης Παρουσίασης είναι οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ελληνική Δημοκρατία, Ειρήνη Βανταράκη, Πρόεδρος, Greek House Davos, Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος, Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, Ιωάννης Χαραλαμπάκης, Managing Director, BlackSummit Financial Group, Μέλος, International Advisory Council, Greek House Davos.

Το GHD 2022 θα ανοίξει τις πύλες του μεταξύ 17 και 21 Ιανουαρίου 2022, κατά τη διάρκεια και στο πλαίσιο του World Economic Forum Annual Meeting 2022, στο Νταβός της Ελβετίας (Promenade 49d). Κορυφαίοι διεθνείς δρώντες και συμμετέχοντες του World Economic Forum θα μετάσχουν στις εργασίες του Greek House Davos τόσο ως προσκεκλημένοι όσο και ως ομιλητές, ενδυναμώνοντας την εικόνα και την επιρροή της χώρας μας σε ένα από τα επιδραστικότερα κέντρα διαβουλεύσεων διεθνώς.

Το Greek House Davos φέρνει σε επαφή και συνδέει, μέσω ενός δυναμικού προγράμματος υψηλού επιπέδου συναντήσεων, δείπνων, διαλόγων (panel discussions) και εκδηλώσεων, το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα με τους ηγέτες του διεθνούς επιχειρείν, προβάλλοντας το φιλο-επενδυτικό κλίμα της Ελλάδας ως καίριο συστατικό στοιχείο για την προσέλκυση επενδύσεων και την επανατοποθέτηση της Ελλάδας ως προτιμητέου επενδυτικού προορισμού στη μεταπανδημική εποχή. Ακόμη, μέσω του GHD 2022, επιδιώκεται να συστηματοποιηθεί η διεθνής επιχειρηματική αλληλεπίδραση με γνώμονα τον πολυσυμμετοχικό διάλογο ανάμεσα σε επιχειρηματίες, επενδυτές, διαμορφωτές πολιτικής και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας