επιχειρηματικό συνέδριο

Το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, το επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Οπτικοακουστικά Μέσα, Τουρισμός, Ναυτιλία».

Το επιχειρηματικό συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στόχοι του Συνεδρίου είναι –μεταξύ άλλων, η ενδυνάμωση των ήδη στενών και αναβαθμισμένων σχέσεων Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες, η δικτύωση επαγγελματιών από τους χώρους των Τηλεπικοινωνιών, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας και η ενίσχυση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών των επιχειρήσεων από τις τρεις χώρες σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι Υπουργοί: Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Σημειώνεται ότι χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση και ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου και εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Σάββας Πέρδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας