Επιχορηγήσεις

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλλονιά.

ΚεφαλλονιάΠιο αναλυτικά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ACCH HOTELS που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στη Ζάκυνθο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.838.053,12 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.838.053,12 ευρώ.

Παράλληλα, η ίδια ως άνω Περιφέρεια ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Ξενοδοχείον Παλλάς, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στη Ζάκυνθο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.431.407,40 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.271.798,54 ευρώ.

Επίσης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΙΟΝΙΑΝ SUN, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Κεφαλλονιά, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.390.891,18 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.308.327,14 ευρώ.

Πέρα από τα ξενοδοχεία στο Ιόνιο άδειες χορηγήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές για τη δημιουργία νέων ξενοδοχείων στην Κρήτη.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Μυλοποτάμου ειδικότερα χορήγησε οικοδομική άδεια στην εταιρεία BALI GRAND LUXURY RESORTS IKE για την ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων στη δημοτική ενότητα Γεροποτάμου.

Επίσης η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης χορήγησε οικοδομική άδεια στην εταιρεία ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΣ ΙΚΕ για την ανέγερση ξενοδοχείου 3 αστέρων στη δημοτική ενότητα Φοίνικα του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας