εστιατόριο

Ένα νέο εστιατόριο ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link.

Το νέο εστιατόριο ILIOS,που ξανά-συστήνει την καθημερινή αστική κουζίνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας του Ομίλου Πανά και της ηγέτιδας εταιρείας στο χώρο της γαστρονομίας Δειπνοσοφιστήριον.

Οικείες γεύσεις που θυμίζουν κάτι από τα παλιά και πιάτα συνδεδεμένα με το ελληνικό στοιχείο και την παραδοσιακή κουζίνα, με την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, πρωτοπόρου στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων και συνταγών της ελληνικής γης. Ζεστασιά, καθημερινή απλότητα και πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς διαμορφώνουν την ταυτότητα του νέου γευστικού προορισμού.

Το αθηναϊκό κοινό και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές βγαλμένες από περασμένες δεκαετίες εκτελεσμένες με σύγχρονη ματιά.

Με αέρα από άλλη εποχή, αλλά και στοιχεία από το σήμερα, το ILIOS, εμπνευσμένο από τον ηλίανθο, υποδέχεται τους επισκέπτες του καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ σε έναν ολοκαίνουργιο μαγευτικό χώρο.

Το πολυαναμενόμενο ILIOS φιλοδοξεί να επαναφέρει την οικειότητα της παράδοσης στην Αθήνα και τη νέα σεζόν ενώ η συνεργασία με τις δύο παραπάνω εταιρείες εγγυώνται σίγουρο γευστικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας