Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά

Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ζαχαρία Κ. ΜπαντουβάΤην Τρίτη 22 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά.

Κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου βρισκόταν από το πρωί στα γραφεία της εταιρίας παρέχοντας όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τα οφέλη της αιμοδοσίας στους φίλους εργαζομένους και συνεργάτες, οι οποίοι αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους σε αυτό τον υπέροχο σκοπό.

Η εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο «Cretan Holidays Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» διεξάγεται από την Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ Α.Ε. δύο φορές τον χρόνο στην μνήμη του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος «Cretan Holidays Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» λειτουργεί 3 χρόνια με σκοπό την εθελοντική προσφορά της Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ Α.Ε μέσα από αρκετές κοινωφελείς δράσεις όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία αλλά και η ανάπλαση από την εταιρία του πάρκου της Βηθλεέμ.

Η Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ Α.Ε θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές για τη διαρκή και ανιδιοτελή υποστήριξή και παρουσία τους σε όλες τις δραστηριότητες, τιμώντας την μνήμη του πολυαγαπημένου μας Ζαχαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας