εβραϊκά

Κυκλοφόρησε ταξιδιωτικός οδηγός στα εβραϊκά για τη Θεσσαλονίκη, που εξέδωσε η εκδοτική ομάδα Eretz, με έδρα το Τελ Αβίβ, μαζί με ένα περιοδικό με αφιέρωμα στην περιοχή που απευθύνεται στους χιλιάδες Ισραηλινούς που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη.

Η έκδοση του οδικού, είναι το αποτέλεσμα μιας πολύμηνης συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας, η οποία είχε ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν τα μέλη της εκδοτικής ομάδας, στο πλαίσιο fam trip (ταξιδιού εξοικείωσης), που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ, επισκέφθηκαν την πόλη.

εβραϊκάΚατά την παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα, ακολούθησαν τις εβραϊκές και τις υπόλοιπες τουριστικές διαδρομές και συγκέντρωσαν το υλικό για την έκδοση του συγκεκριμένου οδηγού, του χάρτη και του περιοδικού Metropolis με αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκδοτική ομάδα Eretz, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ανάδειξη της ομορφιάς και των τουριστικών υποδομών της Ελλάδας, έχει εκδώσει στο παρελθόν και άλλους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς τσέπης για την Αθήνα, την Κρήτη, τα Μετέωρα και τον ΒόλοΠήλιο – Νότια Μαγνησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας