Αμέτρητες είναι οι επιλογές φωτισμού που έχουν πλέον
οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης, αλλά και προσωπικών κατοικιών, για τη διαμόρφωση των χώρων τους.

Από τη Στέλλα Αυγουστάκη

Ο σχεδιασμός του τεχνητού φωτισμού στα ξενοδοχεία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα τόσο για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας όσο και για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των κτηρίων, καθώς οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πρέπει να βρουν νέους τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις πιέσεις της εγχώριας αγοράς και να αντεπεξέλθουν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό των γειτονικών χωρών.

Δεν θα ήταν υπερβολικό να αναφέρουμε ότι ο φωτισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για μία ευχάριστη διαμονή στους χώρους φιλοξενίας, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι, πέρα από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους στα ξενοδοχεία, το λόμπι είναι ίσως ο χώρος με τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Γι’ αυτό, εξάλλου, όλοι περνούν από αυτόν και, εφόσον αποτελεί την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη, πρέπει να έχει κομψή αισθητική.

Το φως αποτελεί βασικό στοιχείο σχεδιασμού και ατμόσφαιρας σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, κατά συνέπεια οι καινοτόμες λύσεις φωτισμού μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην παροχή βέλτιστων συνθηκών εργασίας και στη μείωση του ενεργειακού κόστους. Για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία φιλόξενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, και για να εξοικονομήσουν ενέργεια, όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι και εστιάτορες βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία LED.

Ένας ατμοσφαιρικός και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικός εσωτερικός σχεδιασμός επιτυγχάνεται με τις λύσεις φωτισμού LED που συνδυάζουν ζεστό, ευχάριστο φως με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος ενέργειας.

ACA LIGHTING

ΦωτισμόςΗ εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ – ACA Lighting ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και κατασκευής φωτιστικών και ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και ανατολικών χωρών, διαθέτοντας μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Ιδρύθηκε ως μετεξέλιξη παλαιότερων εταιρειών των ίδιων εταίρων, αρχής γενομένης το 1965, και εδραιώθηκε γρήγορα στην ελληνική αγορά.

Εδρεύει στην πόλη των Σερρών, σε συνολικές εγκαταστάσεις 8.880 τ.μ., και μετρά ενεργό πελατολόγιο άνω των 3.000 επιχειρήσεων. Βασικές αρχές της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της. Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων στις οποίες επικεντρώνεται η εμπορική και κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας είναι:

  • επαγγελματικός-αρχιτεκτονικός φωτισμός
  • φωτισμός εσωτερικού χώρου
  • ηλεκτρολογικό υλικό
  • ενεργειακές λύσεις (φωτοβολταϊκά πάνελ, ανεμογεννήτριες κ.λπ.)

Εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και διαθέτοντας ένα εκτεταμένο, πλήρως οργανωμένο δίκτυο αποθήκευσης και διάθεσης των προϊόντων, η ACA Lighting προσφέρει στον πιο απαιτητικό πελάτη τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στην ελληνική εγχώρια αγορά αλλά και στην ευρύτερη των Βαλκανίων. Ένας από τους στόχους της εταιρείας που έχει υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τη τελευταία πενταετία είναι η είσοδος στη βαλκανική αγορά.

Φωτισμός

Με αντιπροσώπους και υποκαταστήματα σε Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Αλβανία, η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ στοχεύει σε επέκταση στη βαλκανική χερσόνησο αλλά και στην εδραίωσή της στην αγορά. Πλέον, η εταιρεία αριθμεί πολύ μεγάλο αριθμό projects στο εξωτερικό, όπως εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα στο κέντρο των βαλκανικών πρωτευουσών. Εμπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο κοινό, ευελπιστεί στην αύξηση του πελατολογίου μέσω της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας που κατέχει.

Λαμπτήρας LED GU10
Λαμπτήρας LED GU10 με δυνατότητα dimming και κλειστή δέσμη φωτός. Τοποθετήστε τον σε σποτ οροφής ή φωτιστικά εξωτερικού χώρου και αναδείξτε τα αντικείμενα που επιθυμείτε να εστιάσετε. Διατίθεται σε θερμό, ψυχρό και ενδιάμεσο φωτισμό.

Trimless προφίλ P69
Κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο με γαλακτερό κάλυμμα, το Trimless προφίλ αλουμινίου P69 σάς δίνει τη δυνατότητα αρχιτεκτονικού φωτισμού στις εσωτερικές γωνίες του χώρου σας, προσφέροντας μοναδική αίσθηση φωτισμού. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή λωρίδας LED, το Trimless προφίλ P69 αποτελεί μέρος της ευρύτερης σειράς προϊόντων προφίλ αλουμινίου της ACA Lighting Group που μπορεί να αναδείξει σημεία του χώρου σας από μία άλλη οπτική γωνία.

Λωρίδες LED
Γραμμικός φωτισμός, αλλά όχι απαραίτητα κρυφός! Τα τελευταία χρόνια, οι λωρίδες LED, λόγω της εύκαμπτης κατασκευής τους, μπορούν να τοποθετηθούν και να φωτίσουν από τους πιο στενούς και απρόσιτους χώρους μέχρι εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη ποικιλία σε χρωματικές αποχρώσεις και συνδυάστε πάντα με το κατάλληλο προφίλ αλουμινίου για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο υψηλός δείκτης στεγανότητας που προσφέρουν κάποιες λωρίδες επιτρέπει την τοποθέτησή τους υποβρύχια, φωτίζοντας με αυτό τον τρόπο σιντριβάνια και πισίνες.

Χωνευτό φωτιστικό οροφής
Χωνευτό φωτιστικό οροφής LED SMD, ιδανικό για εγκατάσταση σε χώρους λουτρών και αίθρια. Με υψηλό δείκτη στεγανότητας (IP65) και εξωτερική φλάντζα στεγανοποίησης για μέγιστη προστασία. Η κατασκευή του είναι από ειδικό θερμοπλαστικό PTB. O γαλακτερός πολυκαρβονικός διαχύτης του φωτιστικού προσφέρει ιδανικό, ομοιόμορφο φωτισμό σε υψηλά lumen (400-420lm) σε συνδυασμό πάντα με τη χαμηλή κατανάλωση (5W). Διατίθεται σε δύο σχέδια, στρόγγυλο και τετράγωνο, καθώς επίσης και σε δύο χρώματα, λευκό και νίκελ ματ.

ACA LIGHTING
Tηλ.: 23210 77020-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας