FRANCHISE: Concept εστίασης που
αναπτύσσονται μέσω δικαιοχρησίας

Koi sushi bar: «Μόδα» που… ήρθε για να μείνει!

FRANCHISEΙσχυρό brand name στον χώρο της Ιαπωνικής κουζίνας διαθέτει από την έναρξη της λειτουργίας του, εδώ κι επτά χρόνια, το Koi sushi bar. Αριθμώντας συνολικά 12 καταστήματα, επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» και να καταστήσει την Ασιατική κουζίνα, και δη το sushi, ως μια δυναμικά ανερχόμενη πρόταση εστίασης στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδος. Αποστολή, που δείχνει να πετυχαίνει με το πέρασμα του χρόνου, τη γνώση που έχει αποκτήσει το κοινό και φυσικά τις γευστικές παροχές της εν λόγω κουζίνας.

Σημείο διαφοροποίησης

Ουσιαστικά, η πρόταση του Koi sushi bar «παντρεύει» αρμονικά το gourmet με το οικονομικό φαγητό, κρατώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης των πελατών. Τόσο εντός των καταστημάτων της αλυσίδας, όσο και μέσω delivery, το οποίο κι αναδεικνύεται σε ένα εξόχως αποδοτικό revenue stream. Σημαντική παράμετρο αποτελεί κι η άκρως υγιεινή διάσταση της Ιαπωνικής κουζίνας, συμβάλλοντας καταλυτικά στη θεμελίωση του ευρύτερου well-being των ίδιων των καταναλωτών-πελατών του.

Franchise λεπτομέρειες

Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον νέο συνεργάτη, καθώς επίσης και συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Ο franchisee μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της περιοχής στην οποία θα δραστηριοποιηθεί. Όλα αυτά, μέσα σε ένα δίκτυο που έχει συνάψει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες με προμηθευτές, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές πρώτων υλών!

INFO: web: www.koisushi.gr

Piazza di Ritrovo: Πολυεπίπεδη πρόταση απόλαυσης!

FRANCHISEΗ piazza di Ritrovo έγινε γρήγορα γνωστή για τις ξεχωριστές, μοναδικές όσο και… λαχταριστές προτάσεις της, που αναμφίβολα προκαλούν γευστική «φρενίτιδα»! Καινοτόμος όσο και διαφοροποιητικός παράγοντας της λειτουργίας του piazza di Ritrovo είναι ο τρόπος σκέψης των δημιουργών του, οι οποίοι το διαμόρφωσαν σκεπτόμενοι και λειτουργώντας ταυτόχρονα ως πελάτες. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα στέκι, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν 100% χειροποίητες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, με λαχταριστό, αφράτο ζυμάρι, πάντα από αγνά υλικά και σε προσιτές τιμές.

Η μέρα στην piazza di Ritrovo ξεκινά με καφέδες, ροφήματα, χυμούς, σαλάτες, σάντουιτς και σφολιάτες, ακολουθεί η πρόταση brunch, δίχως να λείπουν οι αυθεντικές πίτσες, τα αφράτα καλτσόνε και τα εξαιρετικά νόστιμα πεϊνιρλί. Πλούσιο είναι και το μενού σε κρέπες και βάφλες, με τις προτάσεις να… ξεφεύγουν, περιλαμβάνοντας δημιουργίες της λογικής των waffle-burger (βάφλες με διπλή στρώση), waffle-castello (με τριπλή), αποτελούμενες από παγωτό, σοκολάτες, μπισκότα, σιρόπι κ.ά.

Franchise λεπτομέρειες

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80τ.μ. έως 140τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €52.300 έως €76.100
  • Entry fee: €18.000 έως 22.000
  • Royalties: 2%
  • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1% (πανελλαδική), 2% (τοπική)

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στους αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει σε γεωγραφικό επίπεδο η εταιρεία, περιλαμβάνονται η Αττική, η Θεσσαλονίκη, οι μεγάλες περιφερειακές πόλεις της χώρας μας, καθώς επίσης κι η νησιωτική Ελλάδα.

INFO: web: www.ritrovo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας