FRANCHISE Concept εστίασης που
αναπτύσσονται μέσω δικαιοχρησίας

Σπιτική Κουζίνα: Σπιτικό φαγητό σε προσιτή τιμή!

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει από φίλους και γνωστούς (ή ακόμη και από τον ίδιο σας τον εαυτό) να παραπονιούνται πως δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά εστιατόρια με την παραδοσιακή βιτρίνα και τα ταψιά με τα μαγειρευτά, τα λαδερά και τις εν γένει γεύσεις που γεννούν θύμησες κι αναμνήσεις μιας άλλης εποχής; Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Νίκος Σαλαπατάρας κι ο Όμιλος Salas, που δραστηριοποιείται εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα στην αγορά των τροφίμων και της εστίασης, και δημιούργησαν το brand «Σπιτική Κουζίνα». Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια πρόταση παροχής μαγειρεμένου σπιτικού φαγητού, με ποιοτικές πρώτες ύλες, σε ευρεία ποικιλία και με εξαιρετικά προσιτή τιμή. Πελάτες του θεωρούνται όλοι όσοι επιθυμούν να γεύονται παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές, μαγειρεμένες με αγνά υλικά και με μια σπιτική διάσταση!

Franchise λεπτομέρειες

Για τη λειτουργία του καταστήματος «Σπιτική Κουζίνα» απαιτείται χώρος μεγαλύτερος από 50τ.μ. κι η αρχική επένδυση ξεκινά από 50.000 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν entry fees και royalties. Σήμερα λειτουργούν συνολικά 24 καταστήματα του brand «Σπιτική Κουζίνα» στην αγορά, τα οποία έχουν αναπτυχθεί με ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα franchise. Μέσω αυτού, παρέχεται:

  • Πλήρης αρχική, όσο και διαρκής εκπαίδευση.
  • Συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση.
  • Εύρεση, αξιολόγηση κι υποστήριξη διαπραγματεύσεων για τα νέα καταστήματα από τη μητρική εταιρεία.
  • Παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

web: www.spitikikouzina.gr

The Big Kahuna: Burger με «εξωτικό» άρωμα!

FRANCHISE«Burger από burger διαφέρει» συνηθίζουν να ισχυρίζονται οι ειδικοί επί του θέματος Αμερικανοί κι έχουν απόλυτο δίκιο. Πόσο μάλλον, όταν ο συγκεκριμένος τύπος φαγητού… συναντά τη δημιουργική πτυχή εξωτικών γεύσεων από τα νησιά της Καραϊβικής, τη Χαβάη, τη Λατινική Αμερική, αλλά και την Ασία. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο μενού της αλυσίδας «The Big Kahuna», που φιλοδοξεί να προσθέσει μια έντονη γευστική πινελιά στην burgerική κοινότητα! Γιατί οι δημιουργοί της αναζητούν και προτείνουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους. Στο «The Big Kahuna», τα burgers, τα ορεκτικά, οι σαλάτες φέρουν έντονη τη «σφραγίδα» εξωτικών προορισμών, εξασφαλίζοντας μια πρωτόγνωρη gourmet γευστική απόλαυση.

Franchise λεπτομέρειες

Για τη λειτουργία ενός καταστήματος «The Big Kahuna» απαιτείται χώρος μεγαλύτερος από 65τ.μ. Η αρχική επένδυση ξεκινά από 25.000 ευρώ για τον εξοπλισμό και 20.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του χώρου. Επιπροσθέτως, τα entry fees ανέρχονται σε 18.000 ευρώ, ενώ χρεώνονται 4% royalties και 2% marketing fees. Στον franchisee εξασφαλίζεται ισχυρό εφόδιο επιτυχίας, χάρη στο καινοτόμο concept, το ισχυρό brand name και το μοντέλο λειτουργίας που περιλαμβάνει sit-in, take away και delivery. Στα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται: εδραιωμένο κι αναγνωρίσιμο brand με πιστό κοινό, το απόλυτα διαφοροποιημένο προϊόν, εξωτική προϊοντική γκάμα, μοναδικές συνταγές, κορυφαία ποιότητα, αποκλειστικές γεύσεις κι ανατρεπτικές πρώτες ύλες, οι κεντρικές συμφωνίες με εγκεκριμένους προμηθευτές, που διασφαλίζουν ποιότητα κι υψηλό μεικτό περιθώριο κ.ά.

web: www.thebigkahuna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας