Η εταιρεία Sapoon Natural Cosmetics είναι μια Ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών που εξειδικεύεται στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών σαπουνιών υψηλής ποιότητας, με βάση το Ελληνικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και μια πληθώρα φυτικών καλλυντικών ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων.

Τα καλλυντικά σαπούνια της Sapoon παράγονται με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης (Cold Process) σε συνδυασμό με μακρά φυσική ωρίμανση, που οδηγεί στην ανώτερη ποιοτικά καλλυντική μπάρα σαπουνιού για την καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η Sapoon αναδεικνύει τον πλούτο των αγαθών που μας ευεργετεί η φύση απορρίπτοντας κάθε χημική εμπλοκή και επεξεργασία. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή καλλυντικών στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης, μηδενίζοντας ουσιαστικά τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Μια επιλογή που θέτει ως πρώτο της μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπου.

Πελάτες της μεταξύ άλλων, είναι επιλεγμένα καταστήματα όπως και εταιρείες παροχής υπηρεσιών που τα εντάσουν ως εταιρικά Δώρα λόγω της ποιότητας αλλά και της αισθητικής ως τελική εικόνα του προιόντος Παρέχουμε ανανεωμένη σειρά των καλλυντικών προιόντων μας : Φυσικά καλλυντικά σαπούνια, και καλλυντικά λάδια (Body Oils) , σε συνδιασμό με το μοναδικό design δίνουν μια πραγματική αίσθηση πολυτέλειας ένα “Unique” δώρο.

Τα προϊόντα Sapoon αποτελούν ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας που προστατεύει την φυσική χλωρίδα του δέρματος. Παρασκευάζεται στο εργαστήριο της “Sapoon” που φέρει την πιστοποίηση του ΕΟΦ, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο ποιότητας του προϊόντος καθόλη τη γραμμή παραγωγής 100% Ελληνικό προιόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας