«Γαλάζια Σημαία» για την Παραλία Καστρί του Creta Maris Beach Resort

«Γαλάζια Σημαία» για την Παραλία Καστρί του Creta Maris Beach ResortΓια 5η συνεχόμενη χρονιά η παραλία Καστρί του Creta Maris Beach Resort διακρίθηκε με το σύμβολο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία» στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δράσης «Blue Flag Mediterranean week» γεγονός που γιορτάστηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης Αριστείδης Στρατάκης, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Θέμης Μουντράκης, η Λιμενάρχης Χερσονήσου Περισυνάκη Αθανασία, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Γιώργος Μακρογιαννάκης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Χερσονήσου, καθώς και ιατρός του Cretan Medicare, Δημήτρης Μπάτσης.

«Γαλάζια Σημαία» για την Παραλία Καστρί του Creta Maris Beach ResortΜε μήνυμα «Caring for the sea that unites us!» η Green Team του ξενοδοχείου, που απαρτίζεται από εργαζόμενους-εθελοντές, επισκέπτες-εθελοντές, μαζί με 40 μαθητές του νηπιαγωγείου «Τα ζουζουνάκια» καθάρισαν την παραλία Καστρί/ Creta Maris. Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους τα παιδιά ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να διατηρούν τις ακτές και τη θάλασσα καθαρή, ενώ στη συνέχεια η ομάδα ψυχαγωγίας του Creta Maris, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.καθάρισαν την παραλία Καστρί/ Creta Maris. Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους τα παιδιά ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να διατηρούν τις ακτές και τη θάλασσα καθαρή, ενώ στη συνέχεια η ομάδα ψυχαγωγίας του Creta Maris, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας σε 49 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας