ΘΕΟΝΗ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του στις εκτός των ελληνικών συνόρων αγορές, λαμβάνοντας αυτή τη φορά την αναγνώριση καταλληλότητας για προετοιμασία βρεφικών τροφών στη Γαλλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την  ισχύουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, τα Κράτη – Μέλη δικαιούνται να θεσπίσουν εθνικές νομοθετικές διατάξεις σχετικά με την καταλληλότητα ενός Φυσικού Μεταλλικού Νερού για την προετοιμασία των βρεφικών τροφών. Η Γαλλία, όπως και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν θεσπίσει τέτοιες ειδικές διατάξεις. Εν προκειμένω, στη Γαλλία επιτρέπεται η εισαγωγή και η εμπορία φυσικών μεταλλικών νερών με την επισήμανση ότι είναι κατάλληλα για τη διατροφή βρεφών, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα ποιοτικά κριτήρια που προβλέπονται από την Γαλλική Νομοθεσία. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ποιοτικά κριτήρια αναγνώρισης στη Γαλλία είναι πολύ αυστηρά, καθώς επίσης και ο κατάλογός τους μεγάλος.

Το νερό της εταιρείας ΘΕΟΝΗ, στα πλαίσια της διαδικασίας έναρξης εξαγωγών στη Γαλλία, πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ελέγχους και αναλύσεις σε συνεργασία με τα γαλλικά διαπιστευμένα εργαστήρια αναλύσεων και εξειδικευμένα Ινστιτούτα, με αποτέλεσμα να μπορεί να κυκλοφορεί στην γαλλική αγορά με την επισήμανση ότι είναι κατάλληλο για την προετοιμασία βρεφικών τροφών. Επισημαίνεται ότι οι δειγματοληψίες και οι έλεγχοι από τα συγκεκριμένα γαλλικά διαπιστευμένα εργαστήρια και ινστιτούτα πραγματοποιήθηκαν με επί τόπου επισκέψεις στην πηγή Γκούρα και στο εργαστήριο της εταιρείας.

 «Είναι σημαντικό και συγκινητικό ταυτόχρονα, για όλους εμάς στη ΘΕΟΝΗ ΑΕ να γνωρίζουμε ότι προσφέρουμε ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν, το οποίο εδώ και χρόνια αναγνωρίζεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, γνωστοποιώντας τα ευεργετικά οφέλη του πιο βραβευμένου ελληνικού φυσικού μεταλλικού νερού σε διεθνές επίπεδο» δήλωσε ο Δημήτρης Τσέλιος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας