gastronomy

Εκατοντάδες επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και chefs, παρακολουθούν και σήμερα τις παράλληλες εκδηλώσεις του Gastronomy Forum που έχει γεμίσει από γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Η μέρα ξεκίνησε με την Σάμο όπου ο Μπιλιμπάς Ευάγγελος – ex. Chef, Ικαρίου Μαργαρίτα – ΕΟΣ Σάμου παρουσίασε την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν νέες τάσεις στο Street Food με ΠΟΠ προϊόντα ενώ στις 13:00 μέχρι τις 13:45 ο Χρήστος Αθανασιάδης, συνιδιοκτήτης του Nice n easy θα μιλήσει για τις «Νέες τάσεις και την εποχικότητα στο μενού». Στις 14:00 οι Καπετανάκης Κώστας, Σμπίλη Μαρία, Μιχαλάκη Ιάνθη από την Estrella θα αναφερθούν στις «Νέες τάσεις – Brunch» και στις 15:00 ο Βαγγέλης Μπιλιμπάς από το Afrodite Restaurant Σάμος θα μιλήσει για την νέα τάση «Μαγειρεύοντας με λουλούδια».

Στις 16:00 ο Σμαραγδάκης Βαγγέλης από το Epos Hotel θα μιλήσεις για την Γαστρονομική ταυτότητα της Κρήτης , στις 17:00 η Χάτζη Σκευοφύλακα Customer Experience Expert & Business Mentorα μιλήσει στην ενότητα «Right the wrongs – Προσφέροντας εμπειρία στον πελάτη».

Τέλος η Dr. Ντόρα Κατσονοπούλου – Καθηγήτρια Αρχαιολογίας, Cornell University, ο Κεχρής Δημήτρης – ex. Chef και ο Χάλαρης Λεωνίδας – ex. Pastry chef θα ολοκληρώσουν την ημέρα με την ενότητα «Γαστρονομική ταυτότητα – Αρχαία Ελληνική διατροφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας