Το γλυκό κρασί Samos Grand Cru του ΕΟΣ Σάμου συνόδευσε το κλείσιμο του ατμοσφαιρικού δείπνου «Dinner en blanc», μετά γευστικών δοκιμών λευκών οίνων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με επιτυχία από την Wine Plus στη Θεσσαλονίκη στο Sky Bar at The Met Hotel, υπό την εποπτεία της κ. Μαρίας Νέτσικα, χημικού, οινολόγου και δημοσιογράφου οίνου, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε ποικίλους τομείς του οινικού κλάδου.

Το Samos Grand Cru, ένα από τα πιο «κομψά» γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, επιλέχτηκε για να συνοδεύσει τo επιδόρπιo του «Δείπνου στα Λευκά».  Είναι ένας γλυκός οίνος με πιο «καλοκαιρινή» διάθεση, χάρη στη δροσιστική οξύτητα του άσπρου Μοσχάτου Σάμου. Το συγκεκριμένο κρασί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στην αγορά της Γαλλίας.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας