Γερμανοί tour operators θα συνεδριάσουν στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα συγκεντρωθούν Γερμανοί tour operators τον Μάρτιο του 2019 πραγματοποιώντας το ετήσιο συνέδριο τους.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη οι επαφές που πραγματοποίησε ο ίδιος στην έκθεση ΙΤΒ Berlin έπειτα από συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Dirk Inger απέδωσε καρπούς, φέρνοντας το ετήσιο συνέδριο των γερμανών tour operator’s στην Πελοπόννησο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, τονίζοντας:

«Τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας. Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου».

Πιο αναλυτικά για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, η εμπειρία της περιφερειακής αρχής στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, όπως η διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών tour operator (ABTA), αλλά και οι σημαντικές επενδυτικές προοπτικές της Πελοποννήσου. Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή γνωστοποιήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο κος Inger με την Υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας