Γερμανικές εκθέσεις, Γερμανία

Οι Γερμανικές εκθέσεις κερδίζουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων εκθετών μιας και η συμμετοχή τους σε αυτές εμφανίζεται να είναι αρκετά αυξημένη τα τελευταία χρόνια.

Πιο αναλυτικά, ενισχυμένος κατά 46% ήταν το 2017, το πλήθος των Ελλήνων επιχειρηματιών που συμμετείχαν σε εκθέσεις οι οποίες διοργανώθηκαν στη Γερμανία, εν συγκρίσει με ότι συνέβη το αμέσως προηγούμενο έτος. Συγκεκριμένα πέρυσι, σε 76 γερμανικές εκθέσεις δήλωσαν «παρών» 1.096 Έλληνες εκθέτες, έναντι 751 που ήταν το 2016.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, οι εκθέτες από την Κύπρο –συνολικά 177- αυξήθηκαν κατά 29%, έναντι 137 που ήταν το 2016. Στα ίδια ανοδικά επίπεδα δείχνει να κινείται και η φετινή συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στις γερμανικές εκθέσεις, με την χώρα μας να κατατάσσεται ανάμεσα στις 20 σημαντικότερες χώρες προέλευσης εκθετών στη γερμανική αγορά.

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, διατηρώντας ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του την τόνωση του εξωστρεφούς επιχειρείν, όχι μόνο στηρίζει τις ελληνικές εξαγωγές, αλλά και την τόνωση των ελληνογερμανικών εμπορικών σχέσεων. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο και ως επίσημος αντιπρόσωπος των σημαντικότερων γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών για περισσότερα από 60 χρόνια, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου εκθέτη, υποστηρίζοντας την υποβολή και παρακολούθηση της αίτησης συμμετοχής του στην έκθεση, την οργάνωση του περιπτέρου του ή τη συμμετοχή του σε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας