Για δεύτερη χρονιά παρούσα η Ελλάδα στην CeBIT 2018 στο Αννόβερο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά υπήρξε Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (CeBIT), που διεξήχθη στο Αννόβερο, από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018.

Η CeBIT αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press- and media activities, καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Στο πλαίσιο της έκθεσης, 120.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις καινοτομίες των περισσότερων από 2.800 συμμετεχουσών εταιρειών, που σε συνδυασμό με τους πάνω από 600 ομιλητές σε δέκα στάδια και 370 επιχειρήσεις από την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία μετέτρεψαν το Αννόβερο σε ψηφιακό hotspot για πέντε ημέρες.

Στο Εθνικό Περίπτερο, που βρισκόταν στο Hall 15, Stand C06 συμμετείχαν 10 ελληνικές εταιρείες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις καινοτομίες τους και συγκεκριμένα οι: Corallia, Ergobyte Informatics, HAMAC, isMOOD Data Technology, nimbata, ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ShopMind, SOFTWEB και Tessera Multimedia. Στο Hall 13, Stand A104 συμμετείχε η ελληνική εταιρεία Terracom Informatics ως ανεξάρτητος εκθέτης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή της Ελλάδας διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece Invest And Trade, σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ και τον ΣΕΠΒΕ και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, των ΣΕΚΕΕ και Corallia.

Η επόμενη CeBIT θα ανοίξει τις πύλες της από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας