Παπουτσάνης, Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Παπουτσάνης έστειλε χριστουγεννιάτικες ευχές, προσφέροντας στιγμές χαράς στα παιδιά, στηρίζοντας παράλληλα το έργο ιδρυμάτων που προσφέρουν βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Στην καρδιά της δραστηριότητάς της, στη μονάδα της Ριτσώνας, εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές σε μια γιορτινή μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και στη μαγεία των Χριστουγέννων. Μαζί με τα συνολικά 120 παιδιά και τους γονείς τους, βρέθηκαν εκπρόσωποι και παιδιά από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού στον Αγ. Νικόλαο Χαλκίδας.

Παπουτσάνης, ΧριστούγενναΜικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με αγαπημένα τους πρόσωπα και να λάβουν τη δική τους προσωποποιημένη αναμνηστική φωτογραφία με εορταστικό θέμα, ενώ κάθε παιδί έλαβε και ένα δώρο για τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, η Παπουτσάνης φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της στην Ριτσώνα το ετήσιο, εορταστικό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού. Όλοι οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Διοίκησης της Παπουτσάνης,  αντάλλαξαν σε εορταστικό κλίμα ευχές και δώρα και απόλαυσαν παραδοσιακές, χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Παπουτσάνης στοχεύει στην υποστήριξη οργανισμών, δράσεων και πρωτοβουλιών που επιτελούν σημαντικό έργο για τα παιδιά και τους νέους και παράλληλα στηρίζουν την κοινωνία και δημιουργούν τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας