Grace Hotels

Η εταιρεία Auberge Resorts Collection ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με νέους Chef για τα ξενοδοχεία Grace Hotel Santorini και Grace Mykonos.

Συγκεκριμένα, οι διακεκριμένοι Jean-Charles Métayer και Γιάννης Κουτσοπεράκης πρόκειται να αναλάβουν τους ρόλους των Consultant Executive Chef και Head Chef, αντίστοιχα, για το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, ενώ ο ταλαντούχος Χρήστος Πατρινός θα είναι ο νέος Chef de Cuisine του ξενοδοχείου Grace Mykonos. Όλοι τους γίνονται μέλη της οικογένειας Auberge Resorts Collection εν όψει της έναρξης της νέας περιόδου λειτουργίας των ξενοδοχείων την άνοιξη (Grace Hotel Santorini: 15 Απριλίου, Grace Mykonos: 8 Μαΐου).

Η ένταξη των τριών Chef στο δυναμικό της εταιρείας Auberge Resorts Collection έρχεται να δώσει νέα πνοή στα δύο εστιατόρια, τα οποία θα συνεχίσουν να προσφέρουν εκλεπτυσμένες και ενδιαφέρουσες γαστρονομικές εμπειρίες. Ήταν, άλλωστε η αφοσίωση στην υψηλή γαστρονομία και στην ανάδειξη της fine dining πλευράς των ελληνικών υλικών και γεύσεων που χάρισε στο Santoro, το εστιατόριο του Grace Hotel Santorini Auberge Resorts Collection, δύο αστέρια στα FNL Best Restaurant Awards 2019, στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας