Διευρυμένο πρόγραμμα για Ελλάδα περιλαμβάνει ο κατάλογος διακοπών του Αυστριακού τουρ οπερέιτορ Gruber-reisen για το καλοκαίρι του 2023.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα του Gruber-reisen και της θυγατρικής του Aaretal Reisen για Ελλάδα το οποίο είχε διευρυνθεί και το 2022, αυτή τη χρονιά περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία αλλά και το νέο προορισμό της Θάσου.

Έτσι, για τη σεζόν του 2023, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει, εκτός από καθιερωμένους προορισμούς (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος και Ζάκυνθος), και μικρότερους όπως η Κάρπαθος, η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Λευκάδα, η Κεφαλονιά και η Θάσος.

Οι επιλογές διαμονής κυμαίνονται από στούντιο και διαμερίσματα μέχρι δημοφιλή ξενοδοχεία με water park αλλά και πεντάστερα ξενοδοχεία, και από αυτοεξυπηρετούμενα μέχρι Ultra All Inclusive.

Πτήσεις προσφέρονται από το Γκρατς, τη Βιέννη και Σάλτσμπουργκ.

Ο κατάλογος για το καλοκαίρι του 2023 περιλαμβάνει πακέτα διακοπών για οικογένειες, διακοπές δραστηριοτήτων και πολυτελείς διακοπές καθώς και κλασικές διακοπές παραλίας στην Κροατία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Σλοβενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας