Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Healthy Diet Awards 2020, στο Athenaeum InterContinental Athens, με τη Barilla να αποσπά τα περισσότερα βραβεία της βραδιάς. Η Barilla, ξεχώρισε ανάμεσα σε 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε προϊόντα υγιεινής διατροφής, καθώς διακρίθηκε με οκτώ βραβεία συνολικά. Η τελετή απονομής αποτέλεσε success story για τη Barilla καθώς τα «Barilla Legumes» απέσπασαν, μεταξύ άλλων, το Grand Award Healthy Food & Beverage Brand of the year.

Τα «Barilla Legumes», η νέα σειρά προϊόντων από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής που λάνσαρε η εταιρεία στις αρχές του 2019, έκλεψαν τις εντυπώσεις αποσπώντας τρία Gold βραβεία στην Ενότητα: Healthy Food Product of the Year και ένα Silver στην Ενότητα: Healthy Food & Beverage Product for Children of the Year. Δεν έλειψε η Platinum τιμητική διάκριση, για τα «Barilla Legumes», καθώς συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην Ενότητα: Healthy Food Product of the Year. 

Τα «Barilla Legumes» ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων “Better For You” και είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών καθώς παράγονται από 100% αλεύρι οσπρίων και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες & φυτικές ίνες ενώ δεν περιέχουν λακτόζη και γλουτένη. Παράλληλα αποτελούν τον πιο ευχάριστο τρόπο για να καταναλώνουν όσπρια τα παιδιά.

Επιπλέον, η σάλτσα Barilla Pesto Basilico Vegan διακρίθηκε στην Ενότητα: Healthy Food Product of the Year, αποσπώντας Silver βραβείο. Η σάλτσα Barilla Pesto Basilico είναι 100% Vegan με το άρωμα του ιταλικού και φρέσκου βασιλικού να δίνει μία ιδιαίτερη αρωματική γεύση σε κάθε πιάτο! Ξεχωρίζει, λοιπόν, καθώς παράγεται χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών, αναδεικνύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη φυσική γεύση των συστατικών της. Επιπλέον, δεν περιέχει γλουτένη αλλά ούτε και λακτόζη καθώς δεν περιλαμβάνει τυρί. 

Όλες αυτές οι διαφορετικές, τιμητικές διακρίσεις έχουν ένα κοινό σημείο, τη Barilla Hellas, η οποία απέσπασε τη μεγαλύτερη επιβράβευση της βραδιάς, το Grand Award Healthy Food & Beverage Company of the year. Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναγνωρίσει τις συνεχείς και αδιάκοπες ενέργειές της ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα. Συνεπής στη φιλοσοφία της και πιστή στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων ασύγκριτης ποιότητας και έχοντας ως οδηγό τη συνεχή προσπάθεια για έρευνα και διεύρυνση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου, πορεύεται με σεβασμό προς τους καταναλωτές στοχεύοντας πάντα να παρέχει την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία στην ελληνική οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας