Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία ένα κορυφαίο ευφυές σύστημα πυρανίχνευσης της Advanced, που προστατεύει ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται τα γραφεία και το κέντρο δεδομένων της Cosmote για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Cosmote και το συγκρότημα της εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στεγάζει τα γραφεία και το κέντρο δεδομένων της για όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Το πενταώροφο κτίριο έχει δύο επίπεδα υπογείων και οι επτά όροφοι προστατεύονται πλέον από ένα πυροσβεστικό σύστημα Advanced Axis EN.

Για το κεντρικό κτίριο της Cosmote επιλέχθηκε ένα σύστημα που να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη: οι λειτουργίες του πίνακα πυρανίχνευσης Advanced κάλυψαν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η ομάδα της εταιρείας, μακροπρόθεσμου συνεργάτη της Advanced, προδιέγραψε τους πίνακες Axis EN και τα συναφή εξαρτήματα, καλύπτοντας πέντε βρόχους ανίχνευσης και πάνω από 700 περιφερειακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των 620 ανιχνευτών καπνού.

Τα προϊόντα της Advanced προστατεύουν όλους τους τύπους κτιρίων σε όλο τον κόσμο. Η Ομάδα της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι υπερήφανη που ένα σύστημα Axis EN προστατεύει το προσωπικό των γραφείων της Cosmote στη Θεσσαλονίκη.

Το Axis EN είναι η ανώτατη σειρά αναλογικών πινάκων της Anvanced, συνδυάζοντας 1-8 βρόχους, δικτυούμενους πίνακες πυρανίχνευσης με πλήρη σειρά ενσύρματων και ασύρματων περιφερειακών συσκευών βρόγχου και ισχυρά περιφερειακά εξαρτήματα. Αποτελεί τμήμα της σειράς συστημάτων Axis της Advanced, παγκόσμιου ηγέτη στην ανάπτυξη και κατασκευή έξυπνων πυροσβεστικών συστημάτων.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Advanced σε έργα με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας