Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, καθώς και τα ανά την Ελλάδα Οινοποιεία – ΕΟΣ Σάμου, Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου, Calliga, Rouvalis Winery,  με τα οποία έχει συνάψει συμφωνίες διευρύνοντας έτσι την γκάμα της, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την  έκθεση κρασιού της Ελλάδας το «Οινόραμα 2018» που θα είναι ανοιχτή στο κοινό Σάββατο 10, Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Μαρτίου (τη Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες), στο χώρο του Ζάππειου Μεγάρου.

Φέτος, στο περίπτερο της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων μαζί με τα κρασιά ίδιας παραγωγής της, θα παρουσιαστούν τα κρασιά και δύο εκ των συνεργαζόμενων οινοπαραγωγών και οινοποιείων της εταιρείας, αυτά του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου και του Calliga.

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τα κρασιά της ανανεωμένης σειράς «Ποικιλιακά Λουλούδια» της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, και συγκεκριμένα τα Μοσχοφίλερο Μαντινείας, Cabernet Sauvignon – Syrah, Αγιωργίτικο Νεμέας και Μοσχάτο Αιγαιοπελαγίτικο, καθώς και τη σειρά κρασιών Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το Λευκό Κύκνο – Μοσχοφίλερο, Λευκό Κύκνο – Ασύρτικο/Ροδίτης και Μαύρο Κύκνο – Αγιωργίτικο.

Η οινογευσία, μπορεί να περιλαμβάνει επίσης τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου: Ερωδιός Ροζέ, Δούρειος Λευκός και Ερυθρός και Κιόσκι Ερυθρός, καθώς και τη σειρά «Calliga Μελισσόμαντρα», του οινοποιού Γιάννη Καλλιγά, που θα αποτελείται από τα Calliga Μελισσόμαντρα-Ροζέ, Calliga Μελισσόμαντρα – Cabernet/Ερυθρό και Calliga Μελισσόμαντρα – Ασύρτικο/Ροδίτης.

Η οινική απόλαυση όμως δε σταματά εδώ: Σε ξεχωριστό περίπτερο, δίπλα σε αυτό της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα γλυκά και ξηρά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.  Τέλος, σε ξεχωριστό περίπτερο θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε και τα κρασιά από το οινοποιείο «Rouvalis Winery».

Φέτος, η είσοδος στο «Οινόραμα 2018» κοστίζει 12€ και περιλαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και κατάλογο με όλα τα κρασιά της έκθεσης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας