Παραγωγική και εποικοδομητική αποδείχθηκε η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT» στο Βελιγράδι που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22-28 Φεβρουαρίου 2018.

Oι αφίξεις Σέρβων Τουριστών στην Ελλάδα ξεπέρασαν το 2017 το «φράγμα» των 850.000, σημειώνοντας αύξηση μεγαλύτερη του 15% και με την ισχυρή αυτή δυναμική να συνεχίζεται και το 2018 με εκτιμώμενη πρόσθετη αύξηση ύψους 15%.

Έτσι, σε ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα ο Δήμος Ιητών αξιοποίησε στο μέγιστο τη σημαντική δυνατότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για συμμετοχή στην  έκθεση στο περίπτερο της στο stand του ΕΟΤ και πραγματοποίησε προγραμματισμένες επαφές με επιλεγμένους δημοσιογράφους και fashion & travel bloggers, έπειτα από προεργασία της Εταιρίας Συμβούλων Τουριστικού Marketing Remake.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έκβαση των συναντήσεων, καθώς τόσο οι εκατοντάδες Σέρβοι ταξιδιώτες που εξυπηρετήσαμε, όσο και οι επαγγελματίες που συναντήσαμε, φαίνεται πως γνωρίζουν ήδη τον προορισμό, εκδηλώνοντας ισχυρή  πρόθεση προτίμησης και επίσκεψης,  γεγονός  που μας δικαιώνει στο άνοιγμα που επιχειρούμε στην αναδυόμενη Σέρβικη αγορά»,  σχολίασε μετά το  πέρας της έκθεσης, η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών.

Η κυρία Άντζελα Φάκου, η οποία εκπροσώπησε τον προορισμό, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το Τουριστικό «προϊόν» της Ίου, τις παραδεισένιες παραλίες, την ξεχωριστή  τοπική κουζίνα, το εύρος δραστηριοτήτων, την ποιότητα υπηρεσιών, την δυνατότητα χαλάρωσης, διασκέδασης ή ρομαντισμού καθώς και την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό.             

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας