Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που θα βοηθά τους ιδιοκτήτες των μπουτίκ ξενοδοχείων να λειτουργούν καλύτερα στον ανταγωνισμό με μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες μέσα από ζωντανή και on-demand εκπαίδευση, εργαλεία και σύνδεση με την παγκόσμια κοινότητα, είναι γεγονός.

Πρόκειται για την Hospitality Concierge, η οποία θα προσφέρει στους ειδικούς της βιομηχανίας πρόσβαση σε αποδεδειγμένα επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ και θα βοηθά τους ξενοδόχους να αναβαθμίζουν τους πόρους που δεν απαιτούν πληρωμένο marketing.

Η πλατφόρμα υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες των μπουτίκ ξενοδοχείων σε μια εποχή μετά την πανδημία όπου η δημοτικότητα των τοπικών, επιμελημένων εμπειριών έχει επιταχύνει τη ζήτηση των καταναλωτών για μικρότερα boutique ξενοδοχεία, όμως η ζήτηση εξακολουθεί να μονοπωλείται από τις συλλογές lifestyle ξενοδοχείων μεγάλων ξενοδοχειακών εταιρειών. Από το 2017, οι εξαγορές ανεξάρτητων ξενοδοχείων από μεγάλες εταιρείες σημειώνουν ιστορικά ρεκόρ.

Η Hospitality Concierge θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εύκολους τρόπους να ανακαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες κέρδους και να δημιουργούν τάση αύξησης πωλήσεων με εύκολους τρόπους.

Η εφαρμογή βοηθά επίσης τους χρήστες να βελτιστοποιούν τα υπάρχοντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους χάρτες της Google για να ενισχύουν την ανιχνευσιμότητά τους και να εφαρμόσουν στρατηγικές οργανικού μάρκετινγκ.

Μάλιστα, η εφαρμογή, η οποία βασίζεται στην κοινότητα, συνδέει τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση των bed & breakfast από όλο τον κόσμο σε μία πλατφόρμα όπου θα μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες και ιδέες για αύξηση της κερδοφορίας.

Έτσι, οι μεμονωμένοι ξενοδόχοι θα μπορούν να αξιοποιούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούν ήδη οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων για να μεγιστοποιούν τα έσοδα.

Ιδρύτρια της Hotel Concierge είναι η ειδικός στο χώρο της φιλοξενίας και του μάρκετινγκ, Mandy Murry, η οποία κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα του μπουτίκ ξενοδοχείου της κατά 1 εκατ. δολάρια μέσα σε 12 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας